T3

kr408.90

Paket: 25mcg (100 piller),
Varumärke: Dragon Pharma,
Ämne: Liotyronin (T3)

Kategori:

Beskrivning

Till salu T3 i Sverige

T3 är en oral steroid som säljs av Dragon Pharma i 25 mcg tabletter som innehåller den aktiva ingrediensen liothyroninnatrium. Triiodothyronin, ett sköldkörtelhormon som produceras naturligt i kroppen, är grunden för lyothyronin. Tillväxt och utveckling, ämnesomsättning, kroppstemperatur och hjärtfrekvens är de viktigaste egenskaperna hos detta hormon. Det syntetiska hormonet har positiva effekter på hjärtat och det centrala nervsystemet samt på lever och njurar. Det hjälper också kroppen att producera mer energi. Det ersätter förlorade sköldkörtelhormoner och används ofta av idrottare för att bränna överflödigt kroppsfett.

Egenskaper och effekter av Liothyronin

Personer som ägnar sig åt sport som kräver styrketräning använder aktivt Liothyroninnatrium för att öka sin ämnesomsättning och stödja fettnedbrytningen i kroppen. När du tar T3 av Dragon Pharma påskyndas användarens ämnesomsättning. Som ett resultat av detta ökar cellaktiviteten, vilket leder till snabbare bearbetning av kolhydrater, fetter och proteiner. Denna produkt är särskilt populär bland idrottare, eftersom den hjälper till att bränna mycket extra fett i kroppen. Med hjälp av T3 kan du avsevärt minska mängden fett i kroppen utan att behöva minska ditt kaloriintag drastiskt inför tävlingar.

Användningsrekommendationer för T3 piller

Lyothyronin ska tas i en första dos på 25 mcg (1 tablett) varje dag. Det rekommenderas att börja med lägsta möjliga dos och gradvis öka den. Du bör inte heller ta mer än 100 µg T3 per dag. Det rekommenderas att läkemedlet används i 1,5 månader. Långvarig användning av läkemedlet rekommenderas inte eftersom det försämrar kroppens och organens funktioner. Många professionella idrottare använder T3 i kombination med andra preparat för att öka effektiviteten. För att uppnå betydande resultat i viktminskning bör läkemedlet användas i kombination med clenbuterol och anabola läkemedel.

 

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne