Parabolan 100

kr1,157.90

Paket: 10 mL flaska (100 mg/mL),
Varumärke: Dragon Pharma,
Ämne: Trenbolonhexahydrobensylkarbonat

Beskrivning

Parabolan 100 till salu i Sverige

Parabolan 100 av Dragon Pharma är en sällsynt men effektiv steroid. Det är ett derivat av trenbolon med tillsats av hexahydrobenzylkarbonatester. De flesta idrottare väljer Parabolan under muskeluppbyggnadsprogram. Experter rekommenderar endast idrottare som redan använt steroider att använda denna produkt. Det är starkt avrådigt att börja ditt äventyr i världen av sportdroger med denna steroid.

Egenskaper och effekter av Parabolan

  • Stimulering av fettminskning.
  • Ökad produktion av tillväxthormon.
  • En betydande ökning av muskelmassan.
  • Ökning av kraftprestationen.
  • Minskning av kortisol (antikatabolisk effekt).
  • Ökad sexuell lust under cykeln.

Användningsrekommendationer för Parabolan-injektioner

När du använder parabolan kan du snabbt få definition och bränna fett. Effekten av att använda parabolan är mest märkbar i idrottarens utseende: hans muskler verkar större, mer massiva och mer relief, och hans vener blir mer synliga. På grund av sina egenskaper aromatiserar detta läkemedel inte, vilket innebär att det inte ger någon vätskeretention och ingen risk för gynekomastia.

Doser av Parabolan varierar från 100 till 300 mg och tas en gång i veckan i sex till åtta veckor. En cykel med Parabolan kan ofta leda till en ökning av 6-8 kg mycket högkvalitativ muskelmassa, som till stor del bibehålls efter att cykeln avslutats med adekvat näring och effektiv träning. Samtidigt kan du bränna en stor mängd fett. Beroende på dina mål kan Parabolan användas tillsammans med nästan vilken annan steroid som helst.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne