Meltos 40

kr396.30

Paket: 40mcg (100 piller),
Varumärke: Pharmacom Labs,
Ämne: Clenbuterolhydroklorid (Clen)

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Meltos 40 till salu i Sverige

Meltos 40 är ett icke-steroidalt läkemedel som utvecklats av det välkända läkemedelsföretaget Pharmacom Labs. Det är en av de få droger som inte anses vara en anabol. Det bör noteras att Clenbuterol är mycket efterfrågat bland idrottare, oavsett träningsnivå. Orsaken till dess popularitet ligger främst i dess verkan; den främjar aktiv fettförbränning.

Egenskaper och effekter av Clenbuterol

Mekaniken för dess verkan är mycket enkel: först och främst startar produkten en kedja av reaktioner som främjar syntesen av cAMP, dvs. cykliskt adenosinmonofosfat, vilket redan främjar aktiv frisättning av adrenalin, och det är ingen hemlighet att det också hjälper till att minska kroppsfettmassan. Dessutom främjar den frisättningen av sköldkörtelhormoner, och detta har också en positiv effekt på fettförbränningsprocesser i kroppen, vilket hämmar lipoproteinlipasaktiviteten, och det är därför som fett inte längre deponeras. Det bör noteras att Clenbuterol inte är en produkt som är svår att få tag på och kan köpas i nästan vilken sportnäringsbutik som helst.

De viktigaste fördelarna med att ta det är följande:

  1. Utveckling av adrenalin.
  2. Förhindrar bildandet av ämnen som i sin tur ackumulerar fettdepåer.
  3. Fettsyror frigörs från vävnaderna.

Användningsrekommendationer för Meltos Piller

Cykeln är ganska snabb, vilket beror på den snabba uppkomsten av resistens mot läkemedlet. Cykeln bör inte vara längre än 45 dagar, men det bör noteras att efter 2 veckor reagerar kroppen mycket svagare på Clenbuterol, så det rekommenderas att du bara tar det i 14 dagar. Men om du tar det i en månad eller så är det bäst att ta det i etapper, dvs. 20mcg räcker till i början, sedan ökas dosen till 120mcg, och sedan sker en minskning eller ett tillbakadragande från cykeln. För att maximera effekten av läkemedlet kan det användas i kombination med ketotifen, vilket förhindrar en för tidig tillvänjning till huvudsubstansens verkan.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne