Magnum Test-E 300

kr517.60

Paket: 10 ampuller (300mg/ml),
Varumärke: Magnum Pharmaceuticals,
Ämne: Testosteron-enanthat

Beskrivning

Magnum Test-E 300 till salu i Sverige

Magnum Test-E 300 (Testosteron Enanthate) är en oljebaserad injicerbar steroid som är utformad för att långsamt frigöra testosteron från injektionsstället. När det injiceras ökar koncentrationen av detta hormon i blodserumet inom några dagar och förblir tydligt förhöjd i ungefär två veckor. I verkligheten kan det ta tre veckor innan effekterna av detta läkemedel försvinner helt. För medicinska ändamål är det det mest förskrivna testosteronet, som regelbundet används för att behandla hypogonadism och andra sjukdomar som är förknippade med androgenbrist. Testosteron Enanthate, eller någon annan typ av testosteron i själva verket, är också den mest grundläggande delen av steroidcykeln. Testosteron bör användas på ett tillförlitligt sätt som bassteroid vid staplande av vissa föreningar.

Egenskaper och effekter av testosteron Enanthate

Testosteron enanthate är ett läkemedel som används av kroppsbyggare för att prestera bra i bodybuilding och för att öka vissa prestationer inom sporten. Det är värt att notera att testosteron bidrar till produktionen av röda blodkroppar och ökar blodvolymen, vilket är mycket viktigt för en idrottare. På grund av sina egenskaper hjälper testosteron till att upprätthålla den uppnådda muskelmassan och förhindrar även utvecklingen av katabolism. Testosteron leder till att manliga sekundära könsegenskaper utvecklas och förhindrar överträning, vilket är mycket oönskat för alla idrottare. Det hjälper dig också att återhämta dig snabbt efter ansträngning och eventuella skador.

Användningsrekommendationer för Test-E-injektioner

Kroppsbyggare och lyftare som använder testosteron enanthate för att förbättra sina prestationer injicerar 200 till 500 mg av ämnet per vecka. Detta intervall är standard om hormonet huvudsakligen används för att korrigera den vanliga testosteronundertryckningen som uppnås med andra anabola steroider. För att få de mest betydande anabola effekterna av denna steroid, ger erfarna användare 500-600 mg. Veckodosen delas vanligtvis upp i två injektioner.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne