Testoheal kapslar

kr537.50

Paket: 40mg (60 kapslar),
Varumärke: Healing Pharma,
Ämne: Testosteron undekanoat

Kategori:

Beskrivning

Testoheal kapslar till salu i Sverige

Testosteron är ett manligt könshormon som produceras i testiklarna och binjurebarken och som i princip gör en pojke till en man. Det produceras också i små mängder i kvinnokroppen. Det är testosteronet som är ansvarigt för bildandet av könsorganen hos pojkar och andra manliga egenskaper.

Testosteronundekanoat orals är en steroid med mycket höga anabola egenskaper, vilket är särskilt viktigt för idrottare som vill öka sin styrka och muskelmassa på kort tid.

Testosteronundekanoat är baserat på den naturliga androgenen testosteron och är dess ester. Det finns i flera former: som injektionslösning, som injiceras intramuskulärt, eller som gelatinkapslar. I ampuller, som är en klar oljig lösning, där 1 ml innehåller 250 mg av den aktiva ingrediensen.

I form av kapslar som innehåller det förestrade hormonet upplöst i olja är det förpackat i blisterförpackningar. Tack vare oljan absorberas ämnet, liksom kostfetter, genom lymfsystemet utan att utsättas för leverenzymers destruktiva verkan. Testosteronundekanoat är giftfritt och dess biotillgänglighet är cirka 7 %. När testosteronnivåerna tas hålls de uppe under en halveringstid på 6-9 timmar, så många användare tar en dos på morgonen och kvällen för att få stabilare blodnivåer av ämnet.

Egenskaper och effekter av Testosteron Undekanoat

Utan att gå in på den medicinska aspekten av den terapeutiska användningen av testosteronundekanoat används det ofta inom bodybuilding och styrkelyft för att bygga upp muskelmassa och i allmänhet för maskulinisering, vilket ger en mer atletisk och maskulin figur. Testosteron Undecanoate Oral kan minska fettvävnadsmassan och samtidigt öka muskelmassan. Det stimulerar också bentillväxten, vilket är särskilt viktigt vid hög fysisk belastning i bodybuilding.

Enligt erfarna idrottare ger testosteronundekanoat ensam inte en tillräckligt uttalad effekt, så det bör tas i kombination med en starkare AAS. Feedback från idrottare som har använt denna anabola steroid indikerar att den är mer effektiv i injektionsform än i kapselform, men om människor inte gillar att använda den injicerbara versionen är det den idealiska substansen för att fortfarande uppnå sina mål, men utan behov av injektion!

Användningsrekommendationer för Testoheal kapslar

Testosteronundekanoattabletter (närmare bestämt kapslar) bör tas med måltider, eftersom den aktiva ingrediensen helt enkelt inte kan absorberas på tom mage.

Maten får inte vara för fet så att läkemedlet kan absorberas fullt ut i lymfsystemet. Som redan nämnts är denna substans endast förskriven för män. Om det görs för att öka testosteronnivåerna är dosen 120-160 mg dagligen under en treveckorscykel. För nybörjare rekommenderas att börja med 60-80 mg, och när du inser att din kropp klarar av denna dos kan du börja öka dosen.

För att öka den anabola effekten för mer erfarna användare ökas den dagliga dosen till 240 mg, men detta bör göras med försiktighet och ständig övervakning av din hälsa på grund av risken för biverkningar.

Mer information

Paket

Varumärke

Ämne