Om oss

På grund av uppkomsten av ett stort antal onlinebutiker i nätverket är det ganska enkelt att köpa en gård. Idrottsmanens enda uppgift i denna situation är att välja en pålitlig återförsäljare.

Köp steroider

Idag vet varje idrottare vad dessa läkemedel används för. Pålitlig information om dem är dock knapp. Det är detta som oftast orsakar olika biverkningar. Steroider är derivat av testosteron. Genom att ta dem ökar koncentrationen av manligt hormon, som är en av de starkaste anabola i kroppen, kraftigt.

I denna situation accelereras processerna för att få muskelmassa, styrkaegenskaperna ökar, fettreserverna bränns aktivt. Men varje steroid är utformad för att lösa ett specifikt problem. Inte alla är lämpliga för massvinst. Så innan du köper en gård måste du bestämma dig för uppgiften.

Fördelar och nackdelar med steroider

Bland fördelarna med AAS bör det noteras:

  • Möjligheten att öka effektparametrarna.
  • Förbättra skarvarna.
  • Snabb förstärkning av muskelmassa.
  • Aktiv förbränning av fettreserver.
  • Acceleration av återhämtningsprocesser i kroppen.

Steroider har mycket mer positiva egenskaper och nu har vi bara noterat de viktigaste. Du bör dock vara medveten om möjliga biverkningar. Dessa inkluderar gynekomasti, akne, undertryckning av syntesen av naturligt testosteron, en ökning av blodtrycket.